Specialisten in creatieve reclame! Zowel online als offline

Reclame maken is een vak en meer dan op een paar knoppen drukken! Reclame maken is in de huid kruipen van ‘de klant van de klant’ en door een creatief proces de ‘klant van de klant’ weten te raken en aan te zetten tot actie.

Kunt u in reclameland de bomen nog door het bos zien? Vroeger waren ‘de reclamemannen’ vakmensen die voor aardige uurtarieven briljante reclame maakten, geschreven door copywriters, geschetst door illustratoren, uitgewerkt door werktekenaars en gepresenteerd door snelle jongens. Door de opkomst van computers en grafische pakketten kwam er een kentering en was ‘iedereen die op een paar knoppen kon drukken’ een reclameman. Maar zijn deze ‘reclamebureaus’ uw budget waard?

Waar let u op bij het besteden van uw reclamebudget?

Sinds 1988 maakt De JageReclame reclame voor grote en kleine namen en merken. Van een interne nieuwsbrief voor een internationale speler als Cargill tot een flyer voor de lokale viswinkel, geen budget is ons te groot of te klein en bij elk budget vragen we onszelf af hoe we dit budget voor u zo goed mogelijk kunnen inzetten om tot de gewenste resultaten te komen. Want resultaat, daar gaan we voor!

One-Stop-Shop met diverse specialismes

Een veel gebruikte term in reclameland is de ‘One-Stop-Shop’ oftewel het reclamebureau dat alles kan. Nu is het onmogelijk specialist te zijn in alle takken van sport binnen de reclame, daarom werkt De JageReclame nauw samen met andere specialisten binnen de reclame om de klant volledig te kunnen bedienen zonder alle specialismes direct in huis te halen.

De JageReclame is specialist in het maken van creatieve reclame en het op een juiste manier en rendabel inzetten van uw reclamebudget.

The Proof of The Pudding…

Vele grote en kleine namen gingen u voor want zoals de Engelsen het zo mooi zeggen; The proof of the pudding is in the eating! Daag ons uit, probeer ons en laat uw reclamebudget een investering zijn.

Wordpress and WHMCS integration by i-Plugins